Levertijd

 

Hieronder vind u de levertijden voor alle productcategorieën. In overleg met u spreken we altijd de dag, plaats en tijd af.

 

Diensten

Voor alle diensten die wij aanbieden geld dat deze altijd in overleg geleverd worden. Diensten zijn maatwerk en leveren wij wanneer nodig, ook in het weekend.

 

Verhuur artikelen:

Bij bestelling van een verhuurartikel zullen per omgaande contact met u leggen om af te spreken op welke dag en tijd het artikel geleverd moet worden. Koeling systemen kunnen wij dezelfde dag bezorgen. De rouwauto voor een statierit moet minimaal 24 uur voorafgaand aan het gebruik besteld zijn.

 

Rouwkaarten:

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij altijd eerst een drukproef (PDF) aan u mailen. Indien u daar uw akkoord aan geeft zullen we de kaarten gaan drukken en aan u opsturen. wanneer u een persoonlijke rouwkaart wenst kunt u dit aangeven in het vak “opmerkingen” of telefonisch contact met ons opnemen. Voor een persoonlijke kaart zullen wij altijd contact opnemen om de kaart door te spreken.

De levertijd voor de rouwkaarten zijn één dag maar kunnen tegen meerprijs dezelfde dag nog bezorgd worden.

 

Uitvaartkisten:

De levertijd voor de uitvaartkisten is binnen 24 uur na bestelling. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om af te spreken op welke tijd en adres wij de uitvaartkist moeten bezorgen. Indien gewenst kan dit ook in overleg met de uitvaartverzorger.

Indien nodig is het mogelijk om de uitvaartkist dezelfde dag te bezorgen tegen meerkosten.

 

Bloemen

Voor alle bloemstukken geldt een levertijd van één dag. Het is niet mogelijk om bloemen dezelfde dag te leveren.

 

Urnen:

Voor alle urnen is de levertijd 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. Wanneer de door u bestelde urn niet door ons is te leveren binnen deze tijd nemen wij contact met u op om de levertijd te laten weten en heeft u altijd de keuze om de bestelling ongedaan te maken.